avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate 1234_1234

Activitate 1234_1234

Discuție Recurs
As dori sa stiu cum stau lucrurile...am avut un proces, l -am castigat ,insa paratul a facut recurs.#-o Cum se procedeaza? eu acum trebuie sa platesc avocatul meu din nou sau ma v-a apara in continuare avand in vedere ca e acelasi dosar?(banii i-a primit integral inca de la primul termen).:help:

Cu multumiri!
Discuție este legal?
Buna ziua!
In luna iulie a acestui an am fost agresata fizic cu urmari destul de grave,eu locuiesc intr-un oras mic iar aceasta intamplare s-a mediatizat,eu nu am dat declaratii presei si totusi s-a scris despre mine tot felul de aberatii,asta mai putin conteaza,faptul care m-a deranjat a fost ca mi-au postat poza si numele in ziar si pe internet apar si acum. Daca cei care au scris articolul(sunt trei ziare) nu vor sa stearga articolul si poza mea de pe internet am dreptul sa ii chem in instanta? au dreptul sa posteze pe internet fotografia si tot felul de aberatii scrise la adresa mea?

Va multumesc anticipat!
Discuție dosar procuror
In calitate de parte vatamata pot merge la procuror sa aflu in ce stadiu e dosarul?as dori sa-mi spuneti daca am acest drept. Mentionez ca dosarul se afla la procuror din luna septembrie si nu stiu daca este deja in lucru sau nu. Exista un termen anume de solutionare?

Multumiri anticipate!