Nu puteti invoca faptul ca nu ati stiut ca trebuie acordul vecinilor, incercati sa aveti o discutie cu vecinul in cauza si sa ajungeti la o intelegere. Ori sa mergeti la o sedinta a asociatiei proprietarilor unde sa va expuneti problema, daca vecinul nu este dispus la un acord cu dvs. In ultima instanta puteti intocmi un act prin care vecinii sa-si dea acordul si sa mergeti din usa in usa si sa-i rugati sa-l semneze, mai putin vecinul nemultumit.
conform carei legi? si daca deasupra unei parti a spatiului avem terasa, la lucrarile de izolatie a terasei trebuie sa participe si cel de dedesupt? am inceput deja lucrarile de izolare ale terasei, insa din cauza conditiilor meteo, le-am intrerupt. cum putem face proba faptului ca am imbunatatit deja, putem veni cu fotografii de inainte si de dupa? mentionez ca si nemultumitul proprietar a verificat acest lucru, insa bate din picior sa se faca mai repede izolatia completa.
Am achizitionat recent etajul 1 si mansarda unei case vechi de 100 ani ce are spatii comerciale la parter.
Imediat cum am semnat contractul de vanzare-cumparare cu fostul proprietar, am primit o notificare din partea proprietarilor spatiilor comerciale prin care ne atentioneaza ca trebuie sa demaram lucrarile de renovare si implicit de izolare a cladirii.
Evident, cladirea are probleme de izolatie si prezinta semne clare de infiltratii de apa foarte vechi.
Proprietarii ne ameninta deja cu actiune in judecata si exercita presiuni asupra mea
Ce pot face in aceasta situatie _?