carmen a a scris:
In lg. 76/2002 si in normele de aplicare a acesteia 174/2002, se specifica subventia se acorda in limita bugetului aprobat.
La conventie nu se da numar decat atunci cand este buget, la dosar se da numar de inregistrare si ramane in asteptare daca nu sunt bani, dosarul este valabil un an de zile de la data inregistrarii contractului de munca, deci poate beneficia de subventie in 2011.
Asta am inteles, faptul ca am fost tras pe sfoara de AJOFM cand am angajat someri au spus ca se incheie conventie conform Legii, dupa ce am angajat nu au fonduri, asta consider dezinformare, la agentia lor se dezinformeaza.
Ce se intimpla daca nu platesc contributia la somaj pentru somerii peste 45 de ani, pentru care sunt scutit 12 luni conform Legii, cum procedez daca nu am nici eu bani momentan, AJOFM ma intelege ?
Cand am depus actele pentru conventie am intrebat cum pot fi scutit de plata CAS 6 luni....dar nu am primit nicio informare nici formulare de complectat.
Am aflat ulterior de acest drept...o sa ma duc sa cer documentatia pentru aceasta scutire pentru somerii angajati. Cred ca era normal sa fiu informat de agentie.