avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedintele asociatiei de proprietari refuza sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedintele asociatiei de proprietari refuza sa semneze cererea de intrare in asociatie,

Sunt proprietar persoana fizica al spatiului comercial din constructie de la parter bloc si am depus o cerere catre presedintele asociatiei de proprietari sa intru in asociatie intrucat am obligatii dar doresc sa am si drepturi ca ceilalti proprietari. Presedintele refuza sa semneze cererea motivind ca eu nu sunt proprietar de apartament ci de spatiu comercial. In legea 230 am citit ca am dreptul sa intru in asociatie dar se refuza, ce pot sa fac cui sa ma adresez intrucat doresc sa intru in asociatia de proprietari ca membru. Am platile la zi catre asociatie.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
mesterul1, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmenalinamihai , utilizator 23:44, 29 Iunie 2011
Faceti o reclamatie la primaria de care apartineti, la compartimentul de relatii cu asociatiile de proprietari.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu inteleg ce vrei sa spui. In lege scrie ca orice proprietar de apartament sau spatiu cu alta destinatie poate intra in asociatia de proprietari cu o simpla cerere, in asociatie intru eu ca persoana fizica proprietar nu intra spatiul.....cred ca nu ai inteles....altfel nu inteleg ce ai vrut sa spui......doar nu esti administratorul ?
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
mesterul1, utilizator
Nu exista prevedere legala care sa puna la dispozitiai presedintelui de asociatie dreptul de a admite sau nu cererile de inscriere in asociatia de proprietari
Comportamentul presedintelui de asociatie este abuz;sesizati oficial situatia la serviciul specializat din cadrul primariei
Dupa ce a fost informat.....a acceptat cererea.
Multumesc pentru sfaturi.

Alte discuții în legătură

Camera cu sediu de asociatie de proprietari nicola mihaela nicola mihaela :la parterul blocului este o camaruta 7mp care pe doua laterale se invecineaza cu o familie X iar deasupra cu familia y. Acolo in acte este sediul de ... (vezi toată discuția)
Modificarea adresei asociației silviu_n silviu_n Bună seara și bine v-am găsit! Asociația de care este vorba are adresa, de la înființare, la adresa administratorului în funcție la ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii de proprietari raduinea52 raduinea52 Buna ziua.In L. nr.230/2007, referitor la sediul A.P., nu se face diferentiere intre sediul social sau punct de lucru. Se spune pur si simplu sediu. La ... (vezi toată discuția)