Faptul ca in toate procesele verbale apare acelasi martor nu inseamna nimic. Omul poate sa lucreze pe acolo prin zona. In instanta se va audia negresit martorul. Va fi foarte greu de castigat daca martorul va declara ca a vazut autoturismul parcat in interiorul parcului.
Stiu asta deoarce in 2009 am avut aceeasi problema, am castigat insa pentru ca de SIEP a venit informarea ca nu exista persoana cu numele si CNP-ul completat ca martor iar eu aveam 2 martori ca parcasem regulamentar.
Am avut permisul de conducere suspendat pentru depasirea limetei de viteza cu mai mult de 50 km/h si am pierdut in instanta din terte motive chiar daca a fost luat eronat si politia nu a prezentat clasa de erori a aparatului radar in instanta. Datorita avocatului care m-a reprezentat nu am predat permisul la timp dupa recurs (15 zile de la pronuntare) si m-am ales cu 120 de zile de suspendare. Odiseea nu se termina insa, suspendarea se termina vinerea, daca voi conduce sambata si duminica, inainte de a-mi recupera permisul de politie ce se va intampla?