avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca suspendarea permisului expira in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca suspendarea permisului expira in zile nelucratoare?

Am avut permisul de conducere suspendat pentru depasirea limetei de viteza cu mai mult de 50 km/h si am pierdut in instanta din terte motive chiar daca a fost luat eronat si politia nu a prezentat clasa de erori a aparatului radar in instanta. Datorita avocatului care m-a reprezentat nu am predat permisul la timp dupa recurs (15 zile de la pronuntare) si m-am ales cu 120 de zile de suspendare. Odiseea nu se termina insa, suspendarea se termina vinerea, daca voi conduce sambata si duminica, inainte de a-mi recupera permisul de politie ce se va intampla?
Veti suporta consecintele legii. Imi pare rau, dar dupa atata asteptare ce mai conteaza inca doua zile?
sa inteleg ca de fapt suspendarea permisului meu nu a incetat, sau voi fi amendat numai pentru faptul ca nu am documentele la mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis black_00 black_00 Mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru conducerea in localitatea Cleja(care nu are nici un kilometru), jud. Bacau, cu 103 km/h. Autospeciala cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar mrAndreiS mrAndreiS Salut. Am vazut ca sunt multi avocati inregistrati pe forum si ca in general raspund la intrebari. Am si eu cateva legate de suspendarea permisului. Deci, ... (vezi toată discuția)