asta e...apropo de taxe...etc. Important e ca e un nou anceput....si imi pot pune la adapost bruma de agoniseala...si sa am o activitate decenta.....mult mai atent....MULTUMESC as multumi su pt.alte sugestii....:O
an urma cu 2 ani am luat imprumuturi de nevoi personale de la 4 banci,am platit 3,4 rate...dupa care sa ales praful. a trecut timpul.. sant plecat din tara de atunci. stiu ca ma cautat tot felul de executori[scrisori] dar nam avut niciodata vreun bun si unde am lucrat.......Intrebare* daca ma antorc an tara deschid un srl si pe firma as avea ceva bunuri...teren masina etc.poate cineva sa se atinga de ele datorita datoriilor mele din trecut? multumesc anticipat pt.orice informatie sau sfat.
multumesc mult:D deci acum imi pot relua linistit viata sub, umbra,unui...srl puternic....=D> c:Dred ca toata lumea merita dreptul la a doua sansa....:D
cu putin timp inaintea crizei,am luat imprumuturi de nevoi personale,sub 6000eu,de la 4 banci, am platit o perioada[4]luni dupa care nu sa mai putut. nu am avut si nu am niciun fel de bunuri sau venituri. sant plecat din tara de 2 ani si vreau sa ma intorc. Ma gandesc daca imi deschid un srl pe care sa fie toate bunurile si sa imi desfasor activitatea linistit....poate fi srl_ul urmarit si executate bunurile de catre executorii judecatoresti?;)ami cer scuze nu stiu prea multe an domeniu.....si apreciez orice informatie:(