avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am datorii la 4 banci neplatite de 2 ani pot sa scap?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am datorii la 4 banci neplatite de 2 ani pot sa scap?

an urma cu 2 ani am luat imprumuturi de nevoi personale de la 4 banci,am platit 3,4 rate...dupa care sa ales praful. a trecut timpul.. sant plecat din tara de atunci. stiu ca ma cautat tot felul de executori[scrisori] dar nam avut niciodata vreun bun si unde am lucrat.......Intrebare* daca ma antorc an tara deschid un srl si pe firma as avea ceva bunuri...teren masina etc.poate cineva sa se atinga de ele datorita datoriilor mele din trecut? multumesc anticipat pt.orice informatie sau sfat.
Cel mai recent răspuns: ContSters181534 , utilizator 00:33, 15 Decembrie 2010
De scapat de datorii va fi foarte greu deoarece trebuia sa faceti plata in rate si de la ultima plata scadenta se va calcula termenul de prescriptie.
Cat priveste varianta cu SRL-ul este posibil sa va execute dar va fi greu.

avocat Claudiu Lascoschi
Teoretic nu se pot atinge. Dar statul de va suge de iti va veni sa urli, cu taxe, amenzi, spaga, Fara nici o legatura cu creditele avute.
Iar prin notificare, termenul de prescriptie se va modifica in asa fel incat nu se va prescrie niciodata.
asta e...apropo de taxe...etc. Important e ca e un nou anceput....si imi pot pune la adapost bruma de agoniseala...si sa am o activitate decenta.....mult mai atent....MULTUMESC as multumi su pt.alte sugestii....:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman cu domiciliul in italia miluc miluc BUNA ZIUA sant cetatean roman cu domiciliu in italia,unde si lucrez cu acte in regula,in consecinta platesc taxe si impozite Aceste castiguri trebuie ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit rms2014 rms2014 Buna, In 2007 am facut un credit de nevoi personale cu rate pe 10 ani. In 2009 dupa ce miam pierdut locul de munca am platit pentru ultima data in luna martie ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni Kanedel Kanedel Buna ziua! Am luat un credit ipotecar in 2008(cand francul era inca 23 de mii lei vechi) in valoare de 90.000 de franci(este vorba despre un apartament)pe o ... (vezi toată discuția)