avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită o firma[srl] poate fi executata silit pt datoriile ...
Discuție deschisă în Executare silită

o firma[srl] poate fi executata silit pt datoriile administratorului,facute anainte de anfiintarea ei?

cu putin timp inaintea crizei,am luat imprumuturi de nevoi personale,sub 6000eu,de la 4 banci, am platit o perioada[4]luni dupa care nu sa mai putut. nu am avut si nu am niciun fel de bunuri sau venituri. sant plecat din tara de 2 ani si vreau sa ma intorc. Ma gandesc daca imi deschid un srl pe care sa fie toate bunurile si sa imi desfasor activitatea linistit....poate fi srl_ul urmarit si executate bunurile de catre executorii judecatoresti?;)ami cer scuze nu stiu prea multe an domeniu.....si apreciez orice informatie:(
Cel mai recent răspuns: ContSters181534 , utilizator 22:36, 13 Decembrie 2010
nu pot fi urmarite decat bunurile personale. bunurile aduse ca aport in SRL nu pot fi urmarite decat pentru datoriile firmei...
multumesc mult:D deci acum imi pot relua linistit viata sub, umbra,unui...srl puternic....=D> c:Dred ca toata lumea merita dreptul la a doua sansa....:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj lulita lulita in timpul casatoriei ,mai exact laun an si ceva fostul meu sot a dobandit prin act de mostenire casa in care locuim,casa la care am facut ff multe ... (vezi toată discuția)
Am datorii la 4 banci neplatite de 2 ani pot sa scap? ContSters181534 ContSters181534 an urma cu 2 ani am luat imprumuturi de nevoi personale de la 4 banci,am platit 3,4 rate...dupa care sa ales praful. a trecut timpul.. sant plecat din tara de ... (vezi toată discuția)
Partaj mariacoman mariacoman buna ziua. doresc si eu lamuriri in legatura cu partajul care vreau sa-l fac in urma divortului. am dobandit o garsoniera in 1998 prin aport propriu si credit ... (vezi toată discuția)