cu putin timp inaintea crizei,am luat imprumuturi de nevoi personale,sub 6000eu,de la 4 banci, am platit o perioada[4]luni dupa care nu sa mai putut. nu am avut si nu am niciun fel de bunuri sau venituri. sant plecat din tara de 2 ani si vreau sa ma intorc. Ma gandesc daca imi deschid un srl pe care sa fie toate bunurile si sa imi desfasor activitatea linistit....poate fi srl_ul urmarit si executate bunurile de catre executorii judecatoresti?;)ami cer scuze nu stiu prea multe an domeniu.....si apreciez orice informatie:(
multumesc mult:D deci acum imi pot relua linistit viata sub, umbra,unui...srl puternic....=D> c:Dred ca toata lumea merita dreptul la a doua sansa....:D
Partaj
lulita
in timpul casatoriei ,mai exact laun an si ceva fostul meu sot a dobandit prin act de mostenire casa in care locuim,casa la care am facut ff multe ... (vezi toată discuția)
Partaj
mariacoman
buna ziua. doresc si eu lamuriri in legatura cu partajul care vreau sa-l fac in urma divortului. am dobandit o garsoniera in 1998 prin aport propriu si credit ... (vezi toată discuția)