Parintii mei locuiesc in casa parintilor sai adica a bunicilor mei, dar nu detin nici un act de propietate . Asi vrea sa stiu ce pot sa fac sau unde sa merg sa scot un dublicat dupa actul de propietate .Mentionez ca parintii mei platesc la financiar de cel putin 25 de ani pe numele lor. A existat un act de propietate dar dupa moarte bunicilor nu sa mai gasit
Stimata doamna Munteanu (cu ghilimelele de rigoare stimata doamna)daca conditiile din gradinita nu va plac de ce va mai ducei copilul acolo. Credeti ca facand un scandal din nimic veti reusi sa schimbati un sistem care nu mai functioneaza demult. Intresativa si o sa vedeti ca toate unitatile de invatamant se descurca cum poate nu este singura gradinita care cere bani pentru diverse lucruri. Daca va-ti cumparat saltea si lenjerie de ce nu vi leati luat regulat la spalat dar cred ca ati fost si d-voastra comoda. Nu ati vrea ca doamnele ingrijitoare sa vina sa va spele si d-vostra acasa. Legat de gard si de baietii dubiosi din curtea grdinitei bateti campii nu personalul este de vina.Inclin sa cred ca vreti doar sa va afirmati si nimic altceva asa cum ati facut de la inceput.Cred ca facan acest scandal public nici d-voastra nu va indepliniti sarcinile de parinte asa cum trebuie.