avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act proprietate pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act proprietate pierdut

Parintii mei locuiesc in casa parintilor sai adica a bunicilor mei, dar nu detin nici un act de propietate . Asi vrea sa stiu ce pot sa fac sau unde sa merg sa scot un dublicat dupa actul de propietate .Mentionez ca parintii mei platesc la financiar de cel putin 25 de ani pe numele lor. A existat un act de propietate dar dupa moarte bunicilor nu sa mai gasit
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:36, 28 Decembrie 2010
Incercati la arhivele nationale.
la primarie v-ati interesat? sau la arhive merita sa incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de propietate lipsa mioararadu mioararadu buna ziua nu stiu daca titlul e bun dar nu stiu ce titlu sa pun ,spre surprinderea mea am aflat ca parintii mei ambii decedati de 23 de ani mama si tata de 17 ... (vezi toată discuția)
Acte propietate disparute Lixandra Ionut mihai Lixandra Ionut mihai Bunici mei au decedat acum 3 ani de zile si asi vrea sa demar#-oez succesiunea dar ma lovesc de o mare problema nu gasesc nici un act de la casa si nici de la ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate tibi12 tibi12 Mi s-a spus ca pentru v-c trebuie si titlu de propietate pt imobilul bunicilor cumparat in 1976, titlu care sa ateste ca in 1991 au primit imobilul inapoi de ... (vezi toată discuția)