avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate diaconumihai

Activitate diaconumihai

Răspuns la discuția Problema neplata facturilor
da stiu ca a fost o mare greseala,
da devizele sunt semnate si stampilate de ambele parti si procesele verbale deasemenea
Doresc sa infiintez un website, prin care utilizatorii castiga bani in urma unor activitati. Website-ul apartine unui SRL, sunt curios daca pot plati utilizatorii, si comform unui contract pe care il incheiem, sa isi asume responasibilitatiile cu privire la declararea profitului obtinut de pe urma activitatii, si platirea darilor catre stat. In alte tari stiu ca se poate, se completeaza un formular intitulat W8 Certificate of Foreign Status of Beneficial Owner for United States Tax With holding. Exsita un echivalent al acestuia in Romania?
Răspuns la discuția Problema neplata facturilor
problema este ca nu avem un contract incheiat in acest sens, deoarece in fiecare zi mai aparea o lucrare si am decis sa ne intelegem verbal.
Buna ziua, am o firma de constructii si am furnizat servicii unui SRL in valoare de aproximativ 200.000 RON, am facut toate lucrarile cu devize pentru materiale, s-au facut procese verbale de receptie, am facturat, iar cand sa primesc banii, nimic. Aceasta problema s-a intins pe parcursul unui an, deoarece nu am reusit sa primesc banii. A trebuit sa declar faliment pentru a opri penalitatile catre FISC. Am aflat ca nu sunt singurul, si ca multe firme care au prestat servicii catre acest client au aceeasi problema. Exista vreo cale prin care sa recuperez acei bani, pentru a putea achita datoriile? (deasemenea as dori sa maresc suma pe care trebuie sa o incasez, avand in vedere faptul ca penalitatiile au fost cauzate de neplata acestor facturi)

Toate cele bune,
Mihai
Buna ziua,
Vreau sa fac un website(si desigur o firma SRL) unde in fecare saptamana/luna pun un premiu(ex. un telefon mobil nou) orice utilizator inregistrat poate trimite un sms(1euro) care intra in firma(impozitat, cu bon fiscal etc.) iar in schimbul acelui sms primeste o sansa la extragerea pentru premiu. Intrebarea mea este: Trebuie platite taxe in plus? Este considerat joc de noroc si trebuie sa platesc acea taxa de 10000RON pe an?
Multumesc pentru raspunsuri!:D