avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema neplata facturilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema neplata facturilor

Buna ziua, am o firma de constructii si am furnizat servicii unui SRL in valoare de aproximativ 200.000 RON, am facut toate lucrarile cu devize pentru materiale, s-au facut procese verbale de receptie, am facturat, iar cand sa primesc banii, nimic. Aceasta problema s-a intins pe parcursul unui an, deoarece nu am reusit sa primesc banii. A trebuit sa declar faliment pentru a opri penalitatile catre FISC. Am aflat ca nu sunt singurul, si ca multe firme care au prestat servicii catre acest client au aceeasi problema. Exista vreo cale prin care sa recuperez acei bani, pentru a putea achita datoriile? (deasemenea as dori sa maresc suma pe care trebuie sa o incasez, avand in vedere faptul ca penalitatiile au fost cauzate de neplata acestor facturi)

Toate cele bune,
Mihai
Cel mai recent răspuns: diaconumihai , utilizator 17:10, 29 Februarie 2012
normal ca se poate sa recuperati in justitie banii.

daca sunteti in insolventa / faliment acest lucru il va face lichidatorul / administratorul special
problema este ca nu avem un contract incheiat in acest sens, deoarece in fiecare zi mai aparea o lucrare si am decis sa ne intelegem verbal.
mare greseala
aveti facturile si devizele semnate si stampilate?
da stiu ca a fost o mare greseala,
da devizele sunt semnate si stampilate de ambele parti si procesele verbale deasemenea
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
diaconumihai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz primire factura coman cristina coman cristina sunt o sc si din anul 2009 am executat lucrari la o societate agricola(arat ,discuit, semanat...) care mi-a platit numai o parte din bani iar eu am facturat ... (vezi toată discuția)
Daca un client nu mai plateste tamplaria montata de noi? ivanadrian ivanadrian Destul de des se intampla sa avem clienti care nu mai achita restul de plata,imediat ce i s-au livrat bunurile cerute printr-un contract(in acest caz tamplarie ... (vezi toată discuția)
Anulare factura primita tofancatalin tofancatalin buna ziua, am primit o factura de la o socitate pentru niste servicii pe care nu le-au executat niciodata iar acestia acum pretind ca a-s avea acea datorie ... (vezi toată discuția)