avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anulare factura primita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anulare factura primita

buna ziua,
am primit o factura de la o socitate pentru niste servicii pe care nu le-au executat niciodata iar acestia acum pretind ca a-s avea acea datorie fata de ei. cum e de procedat in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 14:06, 6 Ianuarie 2014
Ati semnat pe factura pentru primire? Nu inregistrati factura in contabilitate si o returnati emitentului cu "refuz de plata pentru servicii neprestate". Sau solicitati lamuriri si mai faceti "sapaturi"!
Cum adica ati primit? Fata in fata, prin posta, prin curier, mandat postal...??
Recunoasteti firma? Aveti contract?
Va rugam sa ne oferiti mai multe detalii.

Respect,
Dan Preda.
factura a fost trimisa prin posta iar intre noi nu exista vreun contract sau proces verbal de receptie nimic
si pe factura nu sunt trecute datele vre unui delegat
Ati semnat confirmarea de primire a facturii, sau ati gasit-o in posta?
nu am semnat pe factura sau confirmare de primire
respectivul trebuia sa execute acele lucrari doar ca nu le-a executat da acum nu mai vrea sa faca stornare la factura ca cica nu mai poate face nici un act pe firma.
si sa stingem acel sold printr-un instrument pe care sa il gireze el si sa imi inapoieze suma, respectiva, ceea ce ar insemna evaziune, ca daca nu vin lichidatorii peste mine.

Alte discuții în legătură

Sume in 409 Geo_2008 Geo_2008 Stimati colegi, am urmatoarea situatie cu care nu m-am mai confruntat pana acum si nu stiu cum sa procedez si anume: in cursul anului 2013 am platit catre ... (vezi toată discuția)
Creanta incasata prin hotarare judecatoreasca andreeamar2 andreeamar2 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, am emis in 2009 o factura de servicii si clientul nu mi-a achitat-o. La momentul respectiv am stornat factura, ... (vezi toată discuția)
Refuz primire factura coman cristina coman cristina sunt o sc si din anul 2009 am executat lucrari la o societate agricola(arat ,discuit, semanat...) care mi-a platit numai o parte din bani iar eu am facturat ... (vezi toată discuția)