avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anulare factura primita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anulare factura primita

buna ziua,
am primit o factura de la o socitate pentru niste servicii pe care nu le-au executat niciodata iar acestia acum pretind ca a-s avea acea datorie fata de ei. cum e de procedat in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 14:06, 6 Ianuarie 2014
in concluzie asta ar cauza probleme destul de mari
Buna ziua,

Daca prin probleme destul de mari intelegeti obligatia dvs la plata, atunci da, aveti probleme destul de mari.
Dar nu considerati acest raspuns ca fiind unul final.
Recomand sa abordati si un consultant juridic.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume in 409 Geo_2008 Geo_2008 Stimati colegi, am urmatoarea situatie cu care nu m-am mai confruntat pana acum si nu stiu cum sa procedez si anume: in cursul anului 2013 am platit catre ... (vezi toată discuția)
Creanta incasata prin hotarare judecatoreasca andreeamar2 andreeamar2 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, am emis in 2009 o factura de servicii si clientul nu mi-a achitat-o. La momentul respectiv am stornat factura, ... (vezi toată discuția)
Refuz primire factura coman cristina coman cristina sunt o sc si din anul 2009 am executat lucrari la o societate agricola(arat ,discuit, semanat...) care mi-a platit numai o parte din bani iar eu am facturat ... (vezi toată discuția)