avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate oana_sore

Activitate oana_sore

Răspuns la discuția boom tv- incredibil, dar adevarat
nu am timp de asa ceva!!!! am sunat, am trimis mail am facut ceea ce se poate face!!! ce nu inteleg eu, daca mi s-a confirmat ca am cerere de reziliere din august anu trecut, de ce trebuie sa mi se faca recalculari?
ma intereseaza sa stiu daca in instanta va fi luata in seama inregistrarea telefonica prin care ceream rezilierea contractului? daca ei sunt nevoiti, obligati sa ofere dovezi prin care se demonstreaza ca am cerut acea reziliere.
le-am cerut o adresa atunci la telefon, mi-au spus ca nu-i nevoie de adresa( sa fac cerere in scris) ca va fi mai mult decat suficient sa fac totul telefonic.
multumesc
am fcut un contract pe firma acum doi ani cu cei de la boom tv. anul trecut in august am schimbat locuinta, am sunat la ei pt a cere o adresa unde se va trimite cererea de reziliere a contractului. operatorul mi-a spus ca o pot face telefonic. mi s-a mai promis ca imi vor trimite o ultima factura cu ceea ce mai am de platit respectiv taxele de reziliere si ultimile facturi neplatite inclusiv pe cea din august. nici pana in ziua de azi n-am primit nimic, dupa ce am fost deranjata de sute de ori de cei de la call center carora daca le explicam problema mea imi spuneau sa sun la operatorii boom sa remediez. in ultima perioada sunt sunata de catre o firma de recuperatori.
am incercat din nou sa iau legatura cu op. boom, mi-au confirmat ca exista o cerere de reziliere din luna august dar ca imi vor trimite o noua factura cu recalculari pt ca practic ei au incheiat contractul cu mine abia anul acesta in martie.
cum e posibil ca eu sa platesc aceste recalculari din moment ce eu am solicitat reziliere din august anul trecut? ca sa nu mai spun de nesimtirea operatorului cu care am vorbit saptamana trecuta, si care mi-a promis ca in 24 de ore voi avea un raspuns ? iata ca a trecut o saptamana si eu nu am primit nimic.
stiu ca nu ma pot adresa opc-ului pt ca am contractul pe firma. ce pot face???
pai sunt inregistrari video, de flagrant nici nu vred ca se mai pune problema
pe scurt: aveam nevoie de un angajat pt un fast food. am gasit aceasta fata printr-o recomandare; e amarata, are multi frati, parinti vai de ei...etc, etc
ok nici nu am mai stat pe ganduri, am chemat-o, a inceput sa munceasca pt noi, o tipa foarte isteata. i-am facut un contract de munca , urma ca foarte curand sa mergem sa-l inregistram la directia muncii. la o zi dupa ce am facut acest contract, am pus si o camera de luat vederi undeva deasupra casei (ne-am facut chiar mustrari de constiinta daca se va simti urat, va crede ca nu avem incredere in ea...)
ce sa va spun dupa doua zile am luat filmatele acasa, mare surpriza la mai putin de doua ore dupa ce incepuse munca chiar in prima zi cu camera deasupra capului baga mana in sertar si imi fura bani din casa, si inca o data la doar dupa douazeci de minute, sila vreo jumatate de ora omai face inca o data. lua banii si ii baga in buzunar se vede acest lucru clar.
ba mai mult, uitasem sa va spun am chemat-o sipe mama ei si cum parca nu era suficient le-am promis cate 1000 de lei salariu.
vreau sa stiu ce se poate face din punct de vedere legal, pentru ca fata asta nu se mai opreste si in a doua zi a luat tot de trei ori si in uramtoarea zi la fel.
pot merge la politie? vor fi implicate si fortele de munca, avand in vedere ca acel contract a fost doar semnat dar inca neinregistrat?

va multumesc