avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... boom tv- incredibil, dar adevarat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

boom tv- incredibil, dar adevarat

am fcut un contract pe firma acum doi ani cu cei de la boom tv. anul trecut in august am schimbat locuinta, am sunat la ei pt a cere o adresa unde se va trimite cererea de reziliere a contractului. operatorul mi-a spus ca o pot face telefonic. mi s-a mai promis ca imi vor trimite o ultima factura cu ceea ce mai am de platit respectiv taxele de reziliere si ultimile facturi neplatite inclusiv pe cea din august. nici pana in ziua de azi n-am primit nimic, dupa ce am fost deranjata de sute de ori de cei de la call center carora daca le explicam problema mea imi spuneau sa sun la operatorii boom sa remediez. in ultima perioada sunt sunata de catre o firma de recuperatori.
am incercat din nou sa iau legatura cu op. boom, mi-au confirmat ca exista o cerere de reziliere din luna august dar ca imi vor trimite o noua factura cu recalculari pt ca practic ei au incheiat contractul cu mine abia anul acesta in martie.
cum e posibil ca eu sa platesc aceste recalculari din moment ce eu am solicitat reziliere din august anul trecut? ca sa nu mai spun de nesimtirea operatorului cu care am vorbit saptamana trecuta, si care mi-a promis ca in 24 de ore voi avea un raspuns ? iata ca a trecut o saptamana si eu nu am primit nimic.
stiu ca nu ma pot adresa opc-ului pt ca am contractul pe firma. ce pot face???
Cel mai recent răspuns: oana_sore , utilizator 19:57, 20 Mai 2011
Aveti doar calea instantei de judecata. Trebuia sa va asigurati de rezilierea contractului, acum cel mai bine mergeti la ei la sediu si incercati sa rezolvati, cititi cu atentie contractul in prealabil.
nu am timp de asa ceva!!!! am sunat, am trimis mail am facut ceea ce se poate face!!! ce nu inteleg eu, daca mi s-a confirmat ca am cerere de reziliere din august anu trecut, de ce trebuie sa mi se faca recalculari?
ma intereseaza sa stiu daca in instanta va fi luata in seama inregistrarea telefonica prin care ceream rezilierea contractului? daca ei sunt nevoiti, obligati sa ofere dovezi prin care se demonstreaza ca am cerut acea reziliere.
le-am cerut o adresa atunci la telefon, mi-au spus ca nu-i nevoie de adresa( sa fac cerere in scris) ca va fi mai mult decat suficient sa fac totul telefonic.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract vodafon fara acordul meu pdn38 pdn38 In ultima luna a contractului am sunat la serviciul clienti sa ii anut ca doresc rezilierea contractului. Dupa o discutie cu operatorul cu diverse intrebari, ... (vezi toată discuția)
Anulare contract firma de telefonie mobila cioranu cioranu La inceputul lunii feb2014 am fost contactat de un agent de la o telefonie mobila concurenta cu cea la care eram cu contract in derulare.Acel contract stiam ca ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor telefonie internet victor sorin victor sorin Am intilnit urmatoare situatie : Am beneficiat de serviciile unei firme de telefonie fixa si internet o perioada de aproximativ un an si jumatate ,datorita ... (vezi toată discuția)