avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract furnizor telefonie internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract furnizor telefonie internet

Am intilnit urmatoare situatie :
Am beneficiat de serviciile unei firme de telefonie fixa si internet o perioada de aproximativ un an si jumatate ,datorita serviciilor proaste respectiv intreruperi de semnal tv , viteza scazuta de internet am solicitat rezilierea ... discuti etc .. nu au dorit mai devreme pe motiv de clauza contract . am insitat am depus o cerere in acest sens la o sucursala a acestora , cu bon etc ....primesc in continuare factura pt servicii tv internet etc ?? Eu am facut contract cu o alta firma imediat dupa ce am reziliat contractul cu aceasta nu am intimpinat nici un fel de problama ... Ce trebuie facut pt stoparea emiteri de facturi ...cui trebuie sa ma adresez ,..... ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:59, 11 Mai 2015
In primul rand trebuie sa va asigurati ca a fost reziliat contractul. Daca nu, sunati in call center si faceti reclamatie pentru stornarea facturilor si eventual cereti sa discutati cu un superior. Daca faceti reclamatia in magazin, solicitati sa discutati cu un manager de magazin. Dar nu plecati de acolo pana nu va asigura ca este reziliat contractul.
In al doilea rand, vedeti daca rezilierea nu a fost stabilita pentru o data ulterioara, eventual la data facturarii. Verificati si pe facturile emise perioada de facturare.
La majoritatea firmelor, rezilierea se face dupa 30 de zile de la solicitare.
Procedati cum s-a spus mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract vodafon fara acordul meu pdn38 pdn38 In ultima luna a contractului am sunat la serviciul clienti sa ii anut ca doresc rezilierea contractului. Dupa o discutie cu operatorul cu diverse intrebari, ... (vezi toată discuția)
Serviciu furnizare internet MaxTattoo MaxTattoo Am incheiat acuma 3 ani un contract de furnizare INTERNET - Cablu TV cu compania [editat] Timisoara. Acestia mi-au GARANTAT 10 mega/secunda de trafic plus o ... (vezi toată discuția)
Taxa de reziliere impusa de firma de cablu/internet ContSters247399 ContSters247399 buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti daca este legala taxa de reziliere a contractului inainte de termen. situatia mea sta astfel: am cerut rezilierea ... (vezi toată discuția)