avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Serviciu furnizare internet
Discuție deschisă în Executare silită

Serviciu furnizare internet

Am incheiat acuma 3 ani un contract de furnizare INTERNET - Cablu TV cu compania [editat] Timisoara. Acestia mi-au GARANTAT 10 mega/secunda de trafic plus o grila de programe standard TV. Dupa 2-3 luni am inceput sa am probleme cu internetul neavand semnal suficient, dar s-a remediat dupa 4 ore din partea lor. M-am angajat de acasa la un call center, si foloseam internetul "privat" () , am platit anticipat pe 3 luni ca sa nu am probleme sau surprize, iar cand am dat interviul si proba finala prin itermediul internetului aveam conversatie cu directori din Italia (proba dura 2 saptamani) mi s-a intrerupt timp de 6 ore. Timp de 2 luni de zile am avut intreruperi de genul, atat la internet cat si la TV ( 3 zile fara semnal), am sunat si am facut reclamatii. Binenteles ca ma saturasem si i-am instiintat atat verbal cat si in scris la una dintre punctele de colectare ca daca se repeta problema voi renunta la ei. binenteles ca s-a repetat si am incheiat un nou contract cu alt un furnizor de aceasi servicii care pana in ziua de astazi imi demonstreaza seriozitate. Binenteles ca mi-a pastrat contractul activ si in zi de astazi si m-a "vandut " unei firme de recuperari care ma ameninta saptamanal cu datorii mari si executari silite. Intrebarea mea este : ce-mi pot face ( sau firma X ) din moment ce un contract a fost semnat de 2 persoane si una nu respecta clauzele contractuale ??? Contractul devine nul ?? Mai am eu vre-o datorie la [editat] ??? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:36, 6 Octombrie 2012
Ati facut cerere de reziliere contract? La UPC, contractele sunt minim pe 1 an, la dvs au trecut 3 ani, vad ca nu pomeniti nimic, daca ati facut cerere scrisa pt anularea contractului pe motiv ca nu au respectat clauza din contract.
Detineti dovada inregistarta cu stampila operatorului de telefonie/cablu/net ,prin care sa puteti proba temeinic si indubitabila ca dvs ati denuntat la data x calitatea serviciilor respectiv incalcarea repetata a clauzelor contractual asumate?
Partenerul contractual poate sa va faca probleme ,in sensul de a va purta in instanta,eventual sa se ajunga la executare silita
un contract a fost semnat de 2 persoane si una nu respecta clauzele contractuale ??? Contractul devine nul ?? Mai am eu vre-o datorie la UPC ???

Dvs in calitatea de parte in contract trebuie sa faceti dovada indubitabila ca nu a fost respectata contractul
Contractul nu devine nul in situatia dupa cum prezentati dvs succesiunea de evenimente
Da,dvs nu aveti dovada rezilierii contractului cu primul operator de cablu/telefonie/net,mai mult ati acumulat si restante la oplata contractului
Riscati in situatia in care cauza ajunge in instanta sa platiti si cheltuieli de judecata si eventual si de executare
Pentru a putea invoca nulitatea contractului trebuie sa detineti probe temeinice,iar nulitatea nu poate fi dispusa decat de instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie orange Chris1101 Chris1101 Buna ziua, In urma cu 1 an, mi-am portat nr. de tel. din Vodafone, in Orange odata cu incheierea unui contract de voce si unul de internet mobil pe 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Datoriile chiriasului alexius alexius Am avut timp de cinci luni chiriasi in apartamentul meu. Am facut un contract de inchiriere pe durata de un an, inregistrat la fisc. In septembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Legea 161 / 2010 o mare minciuna , minciuna, minciuna dorudoru dorudoru ASTAZI : 22-07-2010 -Am fost la caseria firmei R. din [EDITAT] Bucuresti- Pentru a face un contract CABLU TV. Contractul la punctul nr.1 Scrie clar :== 1 AN ... (vezi toată discuția)