avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire contract vodafon fara acordul meu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire contract vodafon fara acordul meu

In ultima luna a contractului am sunat la serviciul clienti sa ii anut ca doresc rezilierea contractului. Dupa o discutie cu operatorul cu diverse intrebari, am acceptat sa imi dea o noua oferta pe mail, in caz ca ma razgandesc. Am rugat sa mentioneze in mail, ca aceasta oferta nu v-a fi implementata decat cu acordul meu scris.
Eu nu mi-am dat acordul, dar respectivul contract a fost prelungit cu noua oferta.
Mentionez ca discutia cu operatorul a avut loc in septembrie 2017, si de atuci si pana astazi am tot depus lunar solicitari de reziliere a contractului la call center, pe contul meu de vodafon si la un magazin vodafon.
Cum pot rezolva rezilerea contractului?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
pdn38, utilizator
Cel mai recent răspuns: pdn38 , utilizator 18:07, 4 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
DEPUNETI cererea SCRIS transmisa RECOMANDATA cu CONFIRMARE DE PRIMIRE.
Daca nu inteleg asa atunci puteti sa-i actionati in instanta.
Cum demonstrati in instanta ca ati cerut pe call center rezilierea?
Pt o parte de cereri depuse la call center am numerele de inregistrare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizor telefonie internet victor sorin victor sorin Am intilnit urmatoare situatie : Am beneficiat de serviciile unei firme de telefonie fixa si internet o perioada de aproximativ un an si jumatate ,datorita ... (vezi toată discuția)
Contract semnat neconform cu oferta acceptata la vodafone ovidiuignea ovidiuignea Bună ziua, am urmatoarea situatie careia nu-i dau de capat. Am acceptat o oferta facuta de un reprezentat Vodafone intr-o discutie pe whatsapp (adica am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o situația mai delicată cu doi operatori de ... Catalin Moraru Catalin Moraru Bună ziua. Am o situația mai delicată cu doi operatori de telefonie mobila: Orange și Vodafone. Vă detaliez puțin situația: În urmă cu aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)