Bună ziua, am urmatoarea situatie careia nu-i dau de capat. Am acceptat o oferta facuta de un reprezentat Vodafone intr-o discutie pe whatsapp (adica am salvata toata discutia in care el a propus si eu am acceptat), si au emis un contract pe firma pe care o administrez, pe care l-am semnat nefiind atent ca nu corespundea cu oferta acceptata de mine. Ei imi spun ca am semnat si asta e. Oare mai am vreo sansa sa schimb ceva? Multumesc!
Buna seara!
Cu Vodafone nu mai aveti nicio sansa sa schimbati ceva.Ati semnat contractul si ramane semnat.
Aveti poate o sansa in instanta,dar pentru asta va trebuie un avocat.Nu puteti merge singur in instanta sa spuneti ca nu ati fost atent la ce ati semnat.
Daca aveti probe temeinice ca exista diferente majore intre acordul telefonic si forma contractuala,analizati oportunitatea solicitarii rezilierii contractului
Procedura de reziliere/anulare contract Vodafone presupune parcurgerea procedurii depunerii unei cereri in showroom sau reprezentanta Vodafone, discutati cu un consultant, cereti/completati tipizatul pentru reziliere, si primitii numar de inregistrare.
Daca nu doriti sa va deplasati in centrele fizice Vodafone puteti trimite aceeasi cerere, descarcata de pe site-ul Vodafone pe adresa de e-mail persoane.fizice_ro @vodafone.com sau persoanefizice_fix_tv@vodafone.com
Succes!
Contract vodafone
enroliv
Buna ziua,
Am fost contactat de unul dintre reprezentantii Vodafone, pentru a ma porta din alta retea de telefonie la ei. Mi-a fost propusa o oferta ... (vezi toată discuția)