avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract vodafone
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract vodafone

Buna ziua,
Am fost contactat de unul dintre reprezentantii Vodafone, pentru a ma porta din alta retea de telefonie la ei. Mi-a fost propusa o oferta avantajoasa, in urma careia am acceptat portarea. Numai ca, in timpul discutiilor, mi s-a promis una si in contractul care mi-a parvenit ulterior a fost scris cu totul altceva.
In ce consta eroarea produsa de mine? Am semnat si stampilat un exemplar din contract fara sa il citesc. (reprezentantul mi-a spus sa semnez niste hartii pe care mi le da el pentru a putea demara procedura de portare).
Ulterior, am primit o copie a contractului pe fax. In contract scrie ca a fost incheiat in 3 exemplare; in realitate a fost incheiat numai intr-un singur exemplar, celelalte fiind copii. Am anuntat in scris reprezentantul cat si Vodafonul ca nu sunt de acord cu respectivul contract dar mi s-a spus ca nu am fost fortat sa semnez si, din moment ce totusi am facut-o, dreptatea este de partea lor. Ma intereseaza ce pot face in aceasta situatie?
Mentionez ca le-am trimis simurile si telefoanele pe care le-am primit.
Cel mai recent răspuns: enroliv , utilizator 10:39, 10 Aprilie 2010
puteti solicita rezilierea contractului invocind eroarea.
Imi puteti da mai multe detalii?

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze de reziliere. D.N.Gabriel D.N.Gabriel Buna ziua! Sunt abonat Vodafone si după expirarea unui contract de 24 de luni am facut o prelungire a acestuia pe 6 luni de zile. Acceptul prelungirii ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Clauze de reziliere servicii Florin111 Florin111 In aprilie anul curent am incheiat un contract cu vodafone pe care l-am semnat si stampilat ca primarul convins de onestitatea reprezentantului de vanzari al ... (vezi toată discuția)