Bună ziua.
Am o situația mai delicată cu doi operatori de telefonie mobila: Orange și Vodafone. Vă detaliez puțin situația:
În urmă cu aproximativ 3 luni am solicitat o ofertă de portare în Vodafone, eu fiind abonat Orange în acel moment. Am primit o ofertă destul de ok de la Vodafone, motiv pentru care am acceptat-o. Ulterior, am fost contactat de catre departamentul de retentie Orange în vederea unei contraoferte, cu care am fost de acord. Cei de la Orange mi-au impus o singură condiție, și anume să anulez cererea de portare, fapt pe care l-am facut în scris, pe e-mail în termenul de 14 zile prevăzut în contractul Vodafone. Am trimis mai multe e-mail-uri de reminder catre adresele mentionate în contract și către angajatul Vodafone care s-a ocupat de portarea propriu-zisă, însă fără nici un răspuns din partea lor. Am încercat, de asemenea, să îi contactez telefonic, însă nu am reușit să diacut cu nimeni, le-am scris și pe retelele de socializare unde am primit un raspuns vag…”solicitarea dumneavoastra a fost transmisă mai departe” …
După câteva zile am constatat faotul că portarea s-a efectuat cu succes. De atunci tot incerc să iau legătura cu Vodafone pentru a le explica situatia si pentru a găsi o rezolvare.
În urma acestei portari, pe care eu nu am dorit sa o finalizez, am ramas cu o datorie catre Orange în valoare de aproximativ 3400 lei ce reprezintă daune conform contract și o parte din ratele pe care le mai aveam pe factură ( mentionez faptul că mi-am asumat aceste rate în momentul în care am solicitat oferta de portare).
Într-un final, am reusit să discut cu cineva de la Vodafone le-am trimis toate dovezile necesare în vederea solutionarii situatiai.
Întrebarea mea este daca pot rezolva ceva din punct de vedere legal cu cei de la Orange, avand în vedere că portarea s-a facut fara voința mea.
Contract orange
zephon
Buna ziua
Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms
dinumarcel
In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)