avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate jorje_gt

Activitate jorje_gt

Răspuns la discuția taxa inmatriculare
lustelu a scris:

Da. La Curtea de Apel Suceava s-au cistigat procese avind ca obiect taxa de poluare. Ar fi indicat sa te grabesti si sa depui contestatia la AFP Suceava in termen pentru a scapa de problemele privind nedepunerea in termen a contestatiei.#-o

Imi puteti spune ce trebuie sa contina, sau sa imi dati un exemplu de contestatie ce trebuie depusa la AFP? Va rog daca puteti sa imi recomandati un avocat din Suceava ce se ocupa cu asemenea procese. Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția taxa inmatriculare
Larisa Dudciuc a scris:

Taxa de poluare se recupereaza doar pe cale judecatoreasca ,dupa ce ati facut procedura prealabila cu AFP.
La acest moment restituirea taxei de poluare platita dupa 15 febr 2010 se recupereaza doar daca ati platit-o intr-un judet unde Curtea de Apel admite astfel de cereri.

Buna,
Imi puteti spune, va rog, daca Curtea de Apel din Suceava permite recuperarea taxei de mediu? Mentionez ca am platit taxa in data de 4.12.2010?
Buna ziua,
Va rog sa imi puteti daca se poate recupera taxa de mediu platita la finante pentru a putea inscrie o masina adusa din germania. Am platit taxa pe 5.12.2010 in valoare de 1050 eur. Trebuie facuta vreo actiune in termen de 30 de zile de la plata? Daca se poate recupera va rog sa imi recomandati un avocat in Suceava daca se poate. Va multumesc.