avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Taxa Auto de Mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Taxa Auto de Mediu

Buna ziua,
Va rog sa imi puteti daca se poate recupera taxa de mediu platita la finante pentru a putea inscrie o masina adusa din germania. Am platit taxa pe 5.12.2010 in valoare de 1050 eur. Trebuie facuta vreo actiune in termen de 30 de zile de la plata? Daca se poate recupera va rog sa imi recomandati un avocat in Suceava daca se poate. Va multumesc.
Se poate recupera taxa de poluare platita, iar daca aveti nevoie de ajutor, va stam la dispozitie.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unei masini provenita din ue - recuperare taxa elian42 elian42 doresc sa inmatriculez masina in romania,ce sanse am sa/mi recuperez o parte din bani,masina fiind un euro 3,an fabricatie 2002, ma costa aproximativ 1400 ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare teacher1995 teacher1995 Va salut ! Eu am platit in oct.2008 o taxa de poluare de 2900 lei pentru o Skoda Octavia din 2003 , adusa din Spania de o alta persoana. Eu am doar chitanta ce ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dumis11 dumis11 as vrea sa stiu daca se mai castiga procese pentru inmatriculari de masini fara a plati taxa auto 2010 (vezi toată discuția)