avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Va salut ! Eu am platit in oct.2008 o taxa de poluare de 2900 lei pentru o Skoda Octavia din 2003 , adusa din Spania de o alta persoana. Eu am doar chitanta ce dovedeste plata taxei si actul de vanzare -cumparare dintre mine si persoana care a adus masina . Actul de vanzare cumparare din Spania + traducerea banuiesc ca sunt in dosarul de la serviciul Inmatriculari.Ce pot sa fac eu in acest caz? Ce acte mi-ar trebui si cum sa le obtin(daca e vorba de cele de la "inmatriculari") ? Multumesc !
Ai nevoie de urmatoarele documente: carte de identitate, chitanta cu care ai platit taxa, decizia de calcul a taxei si cartea de identitate a masinii. Din cate stiu, poti recupera taxa si daca nu ai decizia de calcul. Succes.
Multumesc ! Am cautat mai bine si de fapt in afara de chitanta ce dovedeste plata taxei am si decizia de calcul , si un referat se calcul al taxei de poluare.Ce trebuie sa fac cu astea ? Precizez ca sunt din Curtea de Arges. Inca o data , multumesc !
Recuperarea taxelor se face in urma a 2 proceduri, una prealabila si judecata propriu zisa in instanta.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare taxa auto adimar52 adimar52 Pentru ca am gasit foarte multe variante,va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru returnarea taxei auto.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dumis11 dumis11 as vrea sa stiu daca se mai castiga procese pentru inmatriculari de masini fara a plati taxa auto 2010 (vezi toată discuția)