avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate sefu32b

Activitate sefu32b

Răspuns la discuția Noul Cod Procedura Penala
Pot cere reabilitarea inainte de termen,adica cu 1 an inainte?Multumesc.
Răspuns la discuția Noul Cod Procedura Penala
Doamne fereste,am o condamnare cu suspendare pe leg.circulatiei de 2 ani cu suspendare si 2 de incercare 27 03 2011,deci in 2014 o sa fiu reabilitat sau doar in 2015.
Se refera cumva si la reabilitare dupa o condamnare cu suspendare?
Multumesc.
Buna ziua,in martie 2011 am avut o Hotarare definitiva si irevocabila la 2 ani cu suspendare si 2 ani de proba .Intrebarea ar fi dupa ce data pot face reabilitarea.Multumesc.
Discuție Consiliu local
Buna seara ,as aveo o intrebare.se poate schimba ceva in consiliu local inainte cu 6 luni de alegeri dupa ce a dat curte constitutionala.
Multumesc.
As avea o intrebare,daca consiliu local a hotarat ca lipsa de la trei sedinte in baza leg 393.art9 alin 2 lit d,consilierul isi pierde postul si tot ei vor sa revina asupra hotarari in urma unei hotarari de instanta definitiva dar nu irevocabila este valabila .
In 9-09-2010 la notar scrie clar ca nu mai are pretenti la daune morale si materiale nici acum si nici in viitor.Actul a fost facut la doua saptamani dupa acident.#-o
Nimeni interesat de subiect
Recunoaste declaratia dar spune ca atunci nu a cerut destui bani
buna seara am si eu o intrebare ,am avut un accident de masina cu victima fiind acuzat de omor din culpa ,la doua saptamani dupa accident sa facut o intelegere notariala cu mama parti vatamate care i-am achitat o suma de bani, in intelegere fiind scris clar ca nu mai are nici o pretentie morala sau materiala,apeland la art 320ind1,inainte de ramanere in pronuntare partea vatamata sa constituit parte civila in proces sa facut dijungerea si a venit cu pretentii. Intrebarea se poate ca instanta sa anuleze actul notarial si sa trebuiasca sa-i mai dau bani?#-o