avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate berta paul

Activitate berta paul

As vrea sa stiu daca un angajat nu si-a indeplinit atributiile de serviciu si vreau sa-i desfac contractul de munca indisciplinar , pana cand il trec pe statul de plata, pana la data la care s-a produs incidentul sau la data la care s-a emis decizia de concediere?
Cu ceva timp in urma am intrebat ce pot sa fac cu o coafeza care mi-a copiat baza de date(baza care se afla in salon in calculator) si dupa ce si-a dat demisia a trimis mesaj la toate clientele cum ca s-ar fi mutat in alta locatie, mesaj din care se putea intelege ca s-a mutat cu salonul meu deoarece la sfarsit a scris (ex numele salonului meu).
Am facut sesizare la Compartimentul Practici Neloiale din cadrul Ministerului de Finante insa am primit raspuns ca faptele incriminate nu reprezinta contraventii din cauza ca salonul nu detine contracte cu acele cliente, abonamente sau facturi si pentru faptul ca nu a fost trecut in contractul de munca clauze de neconcurenta.
Eu am dus ca si dovada la baza mea de date copii dupa un formular pe care l-au completat clientele si in urma caruia s-a format aceasta baza de date.
Mai precizez faptul ca aceasta coafeza a intrat pe pagina salonului de facebook si a scris urmatorul mesaj "salonul X(adica al meu) si-a schimbat numarul de telefon in....... si si-a dat numarul ei de telefon"" Cunostea parola de la facebook pentru a adauga oferte sau poze si astfel a putu sa adauge si mesajul respectiv.

Ce ma indrumati sa fac mai departe?
Sa contest raspunsul dat de cei de la Practici neloile in justitie?

Va multumesc
Răspuns la discuția insusire baza de date
Le-a folosit sa atraga clientela catre noul loc de munca printr-un mesaj telefonic care l-a trimis tuturor si din care se deducea ca fostul salon nu mai exista.
As vrea sa stiu cum poate fi actionat in justitie un fost angajat care mi-a luat baza de date cu toti clientii(este vorba de un salon de infrumusetare) si apoi a trimis mesaje la toti clientii prin care facea reclama noului salon unde lucra .