De la data de 1 septembrie 2008 pana la 30 august 2010 am lucrat cu norma intreaga. Incepand cu data de 1 septembrie 2010 am lucrat cu jumatate de norma la o firma si cu jumatate de norma la o alta firma. Incepand cu data de 1 februarie 2011 am intrat in concediu postnatal la una dintre firme, iar la cealalta am lucrat in continuare. In data de 19 martie 2011 am nascut. Firma la care am continuat sa lucrez m-a pontat toata luna martie ca am lucrat, avand in vedere ca am desfasurat ore suplimentare(la aceasta firma apar in concediu de maternitate incepand cu data de 1 aprilie.). In data de 29 aprilie2011 s-au implinit 42 de zile de cand am nascut. Pot sa intru in concediu pentru crestere si ingrijire copil incepand cu 1 mai, avand in vedere ca la una dintre firme apar in concediu de maternitate din 1aprilie?
Pana la 31 august 2010 am lucrat cu norma intreaga ca profesor. Din 1 septembrie 2010 lucrez jumatate de norma ca profesor si jumatate de norma ca operator calculator la o firma. Sunt insarcinata si incepand cu 1 februarie o sa intru in concediu prenatal. Incepand cu 1 septembrie s-a figurat in cartea de munca decat jumatatea de norma de la unitatea scolara, unde se si afla cartea de munca. Cine trebuie sa treaca cealalta jumatate de norma in cartea de munca:angajatorul?