avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil

De la data de 1 septembrie 2008 pana la 30 august 2010 am lucrat cu norma intreaga. Incepand cu data de 1 septembrie 2010 am lucrat cu jumatate de norma la o firma si cu jumatate de norma la o alta firma. Incepand cu data de 1 februarie 2011 am intrat in concediu postnatal la una dintre firme, iar la cealalta am lucrat in continuare. In data de 19 martie 2011 am nascut. Firma la care am continuat sa lucrez m-a pontat toata luna martie ca am lucrat, avand in vedere ca am desfasurat ore suplimentare(la aceasta firma apar in concediu de maternitate incepand cu data de 1 aprilie.). In data de 29 aprilie2011 s-au implinit 42 de zile de cand am nascut. Pot sa intru in concediu pentru crestere si ingrijire copil incepand cu 1 mai, avand in vedere ca la una dintre firme apar in concediu de maternitate din 1aprilie?

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand se poate depune dosarul pentru indemnizatia crestere copil, la terminarea concediului pre/postnatal sau la 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si ccc valentin19 valentin19 buna ziua,sant o mamica care am nascut pe 16 martie. in concediul prenatal am intrat pe 15 -02-2011. am inteles ca sant obligata sa-mi iau 45 de zile dupa ce ... (vezi toată discuția)