Referitor la intrebarile dumneavoastra , eu am discutat si cu mama copilului despre program am asteptat 6 saptamani sa imi dea un plan clar , in plus am pierdut si un conciudiu care era progratam cu copilul .
am discutat pe e-mail si cu avocata mamei sa gasim o cale de intelegere sau sa intermendieze acesta discutie pentru a gasi o cale comuna pentru copil.
Va dati seama ca mama a facut concediul cu copilul 2 saptamani in care a facut enterocolita si a ajuns la injectii .
La ultima vizita a copilului si ea si a exprimat dorinta sa ma stea o zi si eu am discutat cu ea si categoric a refuzat .
In perioada de vacanta dupa 5 saptamani mi-a raspuns ca ea nu este de acord cu perioada de 1 luna e suficient 1 saptaman .
Pe perioada vacanteui cele 2 zile la fiecare 2 saptamani nu au existat .
La telefon nu am putut contacta copilul .
Este indoctrinata ca de toata familia sa nu vina si acum imi invoca legea 272/2004
spuneti mi va rog ce alte demeruri trebuia sa fac daca din partea ei nu am primit o solutie pentru remediera ecestei dispute .In plus ne-am intalnit personal si eu trimite copilul la parintii ei si sta si zimbeste ca nu imi da copilul
Adica dupa toate acestea eu trebuie sa mai astept ?
Eu cred ca aveti o alta imagine
Copilul trebuie sa isi petreaca timp cu ambii parinti care este in interesul copilului pentru a se putea dezvolta si creste normal nu atat mie cat si ei sa ni se accorde timpul necesar .
In plus mamai copilului minte ca ea face toate demersurile pentru a putea avea copilul contact cu ambii parinti
Multumesc
Nu am dorit sa complic situatia doar am dorit ca decizia instantei sa fie respectata .nSi eu sa imi intru in drepturi .nCum considerati ca mama poate sa decida daca doreste sa imi dea fata si cat timp doreste sa imi dea .nAtunci puteam sa mergem inainte la un mediator si sa divortam ,dar aceste neclaritati am vrut sa le stabilim clar in instanta .nDaca cu ea si cu avocata ei nu am reusit pe e-mail sa ajungem la o intelegere , atunci care cale era m
Copilul are 8 ani jumate .
programul s-a desfasurat normal de la data pronuntarii divortului 02.03.2016.
La fiecare 2 saptamani venea si statea 2 zile.
Dar la ultima vizita a mai vrut sa stea 1 zi si nu a fost lasata .
Iar acum dupa 2 zile de la data la care trebuia sa raspunda in urma punerea in executare a hotararii prin intermediul unui executor judecatoresc.Am primit un telefon de la avocata fostei sotii ca copilul nu a dorit ceea ce nu e este adevarat , si cu scuza ca copilul nu a dorit sa vina.
Chiar cu acesta scuza poate trece peste o decizie a instantei ca copilul nu doreste fii obligata sa spuna acest lucru >?
am trimis punerea in executare a hotararii prin intermediul unui executor judecatoresc.
Dar mama nu a dorit sa imi dea nici un raspuns si dupa 2 zile de la data la care trebuia sa imi trimita un raspuns m-a contactat o avocata ca ea a discutat cu copilul si acesta nu doreste sa vina
Si din acest motiv nu va veni copilul la mine.
In acest caz ce as putea face ?
buna ziua
referitor la protectia copilului chiar mama este asistent social pe aceste probleme si din acest motiv nu prea am incredere in monitorizarea pe o perioada de 6 luni.
dar acesta ar fii ierarhia adica executor si dupa in instanta ?
Poate ea sa decida cand mi-o da si cand nu tinand cont ca avem o decizie judecatoreasca ?
aceste inconveniente se pot repeta cum le am putea stopa?
intimpin o problema am divortat prin instanta si avem un program maxim 1luna pe perioada vacantei dar pana in acest moment nu am primit copilul si nu mama ei nu doreste sa mi-l dea doar o saptamana doar cand doreste ea.
nici la telefon nu pot discuta cu copilul .
Intrebarea este sa fac plangere la politie , notificare prin executor sau sa redeschid un proces .
Eu ma gandesc sa o instintez prin executor pentru a putea primi in acesta vara copilul .
dar am inceput o actiune in instanta
deoarece cand am inceput constructia terenul era intravilan si nu avea incan puz cu acest motiv am inceput sa construiesc deoarece puzul a fost eliberat dupa 2 ani
un teren intravilan nu poate sa fie fara puz
daca dai primaria in instanta pentru aceasta problema as avea castig sa imi intabuleze casa?
ce sanse as avea
deoarece este o procedura mai lunga.
dar am inceput o actiune in instanta
deoarece cand am inceput constructia terenul era intravilan si nu avea incan puz cu acest motiv am inceput sa construiesc deoarece puzul a fost eliberat dupa 2 ani
un teren intravilan nu poate sa fie fara puz
daca dai primaria in instanta pentru aceasta problema as avea castig sa imi intabuleze casa?
ce sanse as avea
deoarece este o procedura mai lunga.