avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate monikcapricorn

Activitate monikcapricorn

Buna ziua! Am fost oprit de politie aproape de iesirea din Ovidiu, ziua, ora 18 si mi s-a intocmit proces verbal pentru ca nu aveam luminile de intalnire aprinse. Eu stiam ca in localitate nu este obligatorie folosirea acestora.Mentionez ca nu am semnat procesul verbal. Ce sanse am sa fac contestatie si rezultatul sa fie favorabil mie? sau cum ar fi indicat sa procedez in aceasta situatie. Multumesc!
Buna ziua!! Ma intereseaza daca exista vreun act legislativ care se refera la produsele vegetale. Va multumesc!!
Răspuns la discuția Laptop furat
amicul din fata a vazut clar ca laptopul era in spate.Doar ca imi cere sa nu-l implic. Maine am de gand sa depun plangere la politie dar fara martori se pare ca n-am nici o sansa:(.Si aveam si modem de internet.
Discuție Laptop furat
Buna seara!! Am si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un sfat.Mi s-a furat laptopul si nu stiu cum sa procedez ca sa am castig de cauza. Eram in masina (sofer), in dreapta un "amic" si pe bancheta din spate aveam laptopul si langa el un alt "amic". L-am dus acasa pe cel de pe bancheta din spate si dupa ceva vreme am realizat ca laptopul disparuse.Am mers impreuna cu amicul din drapta la apartamentul in care locuieste cel pe care tocmai il lasasem acasa (sta la un unchi intrucat nu este din oras). Mi-a deschis "amicul meu" si era pus pe caterinca. Persoana din drapta refuza sa fie martor nedorind sa fie implicata. Si eu ce fac acum? Ce sanse am sa-mi recuperez bunul si cum sa procedez corect?
Va multumusc mult.
Se acorda subventii in 2011 la carcasele de porc clasificate?
Discuție card rbs
am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma de aprx. 1mil si ceva dar valoarea sumei datorate in loc sa scada creste. Astfel ca acum datorez tot 28 mil desi am platit timp de 1 an lunar suma specificata mai sus. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca sunt total neinformata in acest sens si nu primesc de nicaieri un raspuns. va multumesc!
detin un teren de 1000 mp in isaccea, jud.Tulcea. Am inteles ca-l pot preda ocolului silvic in schimbul unui teren de o suprafata mai mica dar mai aproape de oras.Sau ce alta posibilitate am?