Va multumesc tuturor.
Ideea e ca sigur nu lucreaza. Traieste din veniturile viitoarei sotii si duc o viata de lux.Nu sunt frustrata de viata lor insa eu ma chinui zi de zi sa fac fata problemelor materiale.Nu am o situatie financiara stralucita. Am sa ma duc sa depun totusi o plangere. Stiti cumva cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa o depun cu nr de inregistrare?Am citit la alte topicuri ca poate dura ani de zile pana politia reactioneaza si ca se taraganeaza anchetele la nesfarsit. Asta m-a infuriat teribil. Copii astia care sunt pur si simplu abandonati si a caror suferinta sufleteasca va fi toata viata chiar nu au nici un drept in tara acesta?Principala vinovata poate sunt eu ca i-am dat nastere X-( asta-i replica principala pe care o primesc. Pana la urma exista sau nu drepturile copilului. Concret credeti ca am vreo sansa? Va multumesc sunteti chiar singurul meu sprijin.
Buna,
va rog sa ma ajutati cu un sfat, anume:eu sunt divortata prin sentinta definitiva din luna Dec 07. Ex sotul imi datoreaza pensie alimentara (pentru minorul ce mi-a fost incredintat) din luna mai 07 cand a fost depus dosarul de divort. Nu am primit nici un ban pana in prezent, iar el nu munceste cu carte de munca. Spuneti-mi se poate considera rea credinta faptul ca nu munceste? Am vreo sansa in aceasta tara anarhica si fara moralitate sa recuperez ceva?
Va multumesc foarte mult pentru orice sfat cat de mic.