Rog sa imi spuneti daca in cazul unui PUZ intocmit de primarie trebuie facuta dezbatere publica si daca da, care sunt procedurile ....Deasemenea, un PUZ aprobat nu trebuie inscris la Cadastru si toate celelalte institutii?
Multumesc anticipat!
Rog sa imi spuneti daca in cazul unui PUZ intocmit de primarie trebuie facuta dezbatere publica si daca da, care sunt procedurile ....Deasemenea, un PUZ aprobat nu trebuie inscris la Cadastru si toate celelalte institutii?
Multumesc anticipat!
Multumesc!...Vanzatorul e cineva din familie si va asigur ca a avut intentii bune...problema este ca nimeni...nicio institutie...notar...proiectant..etc, nu mi-a spus ca nu voi putea folosi terenul....
Am achizitionat un teren, am facut actele la notar, am asteptat extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, dupa care am parcurs etapele pentru obtinerea autorizatiei de constructie locuinta.....Am scos certificatul de urbanism, am realizat proiectul la un arhitect si cand am fost sa scot autorizatia de constructie cei de la primarie mi-au spus ca nu pot sa construiesc nimic, deoarece nu este respectat un PUZ, care spune ca pe terenul meu va trece un drum de categoria a 3 de 11m latime din care 6 m trec pe terenul meu....Intrebarea mea este, cum a fost posibil ca sa cumpar un teren verificat la cartea funciara in care scrie ca este liber de sarcini sa nu poata fi folosit pentru constructia unei case?
Va multumesc pentru ajutor!....Totusi acuma ce cale ar trebui sa urmez sa pot sa-mi recuperez sau sa fiu despagubit?
Am achizitionat un teren in Radauti, am scos extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, am intocmit un proiect de constructie locuinta in baza unui certificat de urbanism, iar cand am fost sa depun actele pentru autorizatia de constructie, cei de la primarie mi-au spus ca nu pot construi nimic, deoarece nu s-a respectat P.U.Z -ul aprobat in 2004 si ca am dat banii degeaba pentru ca nu o sa construiesc nimic acolo???? Intradevar P.U.Z- ul aprobat spune ca pe parcela cumparata de mine o sa treaca un drum de categoria a 3-a de 11 m latime, iar 6 m trec pe terenul achizitionat de mine...Ce sa fac in aceasta situatie, pentru ca am dat o gramada de bani pe teren si o mie si una de acte???
Am achizitionat un teren in Radauti, am scos extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, am intocmit un proiect de constructie locuinta in baza unui certificat de urbanism, iar cand am fost sa depun actele pentru autorizatia de constructie, cei de la primarie mi-au spus ca nu pot construi nimic, deoarece nu s-a respectat P.U.Z -ul aprobat in 2004 si ca am dat banii degeaba pentru ca nu o sa construiesc nimic acolo???? Intradevar P.U.Z- ul aprobat spune ca pe parcela cumparata de mine o sa treaca un drum de categoria a 3-a de 11 m latime, iar 6 m trec pe terenul achizitionat de mine...Ce sa fac in aceasta situatie, pentru ca am dat o gramada de bani pe teren si o mie si una de acte???