avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa fac ceva??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa fac ceva??

Am achizitionat un teren in Radauti, am scos extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, am intocmit un proiect de constructie locuinta in baza unui certificat de urbanism, iar cand am fost sa depun actele pentru autorizatia de constructie, cei de la primarie mi-au spus ca nu pot construi nimic, deoarece nu s-a respectat P.U.Z -ul aprobat in 2004 si ca am dat banii degeaba pentru ca nu o sa construiesc nimic acolo???? Intradevar P.U.Z- ul aprobat spune ca pe parcela cumparata de mine o sa treaca un drum de categoria a 3-a de 11 m latime, iar 6 m trec pe terenul achizitionat de mine...Ce sa fac in aceasta situatie, pentru ca am dat o gramada de bani pe teren si o mie si una de acte???
Cel mai recent răspuns: barbulescu2 , utilizator 13:03, 13 Februarie 2010
e o parte buna si una rea in cele relatate de dvs.. partea buna e ca terenul achizitionat de dvs va fi expropriat pentru cauza de utilitate publica dupa o prealabila si dreapta despagubire (ceea ce inseamna ca veti lua o gramada de bani pe el), partea rea e ca nu va puteti pune proiectul in aplicare.. eu zic, dca aveti posiblitati sa va cumparati alt teren dar dupa ce verificati si puz ul sa numai aveti probleme... multa bafta!
Va multumesc pentru ajutor!....Totusi acuma ce cale ar trebui sa urmez sa pot sa-mi recuperez sau sa fiu despagubit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.u.z barbulescu2 barbulescu2 Am achizitionat un teren in Radauti, am scos extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, am intocmit un proiect de constructie ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Teren fara puz stejarul stejarul Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in urmatoarea problema : am dat anunt ca cumpar teren pt constructia unei case in orasul ... (vezi toată discuția)