Buna ziua,
as dori sa ma transfer de la o institutie "regie autonoma" la o institutie "administratie nationala", pe un post similar cu cel actual. Cei de la administratie au acceptat cererea mea de transfer, dar cei de la regie autonoma nu, zicand, ca la RA nu exista notiunea de transfer.
In legea 153 din 2017, cap.III, art.32. este reglementata transferul intre institutii, dar conducerea sustine ca acea lege nu este valabila pentru RA-uri, cu toate ca la "domeniul de aplicare" apar si "autorități administrative autonome".
Pana la urma cine are dreptate? Este posibil transferul de la o regie autonoma la o administratie nationala?
Am pus o simpla intrebare, va multumesc pentru atentia acordata... dar! In loc de un raspuns simplu DA/NU mi-ati dat cam prea multe si prea complicate raspunsuri, care nu au legatura cu intrebarea mea. Cererea anexata mai sus este pentru situatia vanzarii apartamentului! Eu v-am aratat o situatie concreta, cand NU se vinde apartamentul, ci s-a redus consumul blocului din cauza ca s-a inchis centrala termica. Nu vad rostul sa astept pana in ianuarie/februarie ca sa se calculeze noul FR pe baza respectivelor luni, cand fiecare luna este la fel d.p.d.v. a consumului, cum nu mai avem incalzire centralizata.
Buna ziua,
din 1 octombrie 2010 s-a inchis centrala termica de care apartine asociatia de proprietari. Nu mai avem nici incalzire nici apa calda. Din aceasta cauza bineinteles ca s-au micsorat cheltuielile cu intretinerea. Intrebarea mea: am dreptul sa solicit restituirea partiala a fondului de rulment?