avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer de la o institutie la alta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer de la o institutie la alta

Buna ziua,
as dori sa ma transfer de la o institutie "regie autonoma" la o institutie "administratie nationala", pe un post similar cu cel actual. Cei de la administratie au acceptat cererea mea de transfer, dar cei de la regie autonoma nu, zicand, ca la RA nu exista notiunea de transfer.
In legea 153 din 2017, cap.III, art.32. este reglementata transferul intre institutii, dar conducerea sustine ca acea lege nu este valabila pentru RA-uri, cu toate ca la "domeniul de aplicare" apar si "autorități administrative autonome".
Pana la urma cine are dreptate? Este posibil transferul de la o regie autonoma la o administratie nationala?

Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: florinpopescuu , utilizator 22:56, 13 Februarie 2018

Au dreptate
pdildiko a scris:

Buna ziua,
as dori sa ma transfer de la o institutie "regie autonoma" la o institutie "administratie nationala", pe un post similar cu cel actual. Cei de la administratie au acceptat cererea mea de transfer, dar cei de la regie autonoma nu, zicand, ca la RA nu exista notiunea de transfer.
In legea 153 din 2017, cap.III, art.32. este reglementata transferul intre institutii, dar conducerea sustine ca acea lege nu este valabila pentru RA-uri, cu toate ca la "domeniul de aplicare" apar si "autorități administrative autonome".
Pana la urma cine are dreptate? Este posibil transferul de la o regie autonoma la o administratie nationala?

Va multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)
Razgandire transfer ciricluminita ciricluminita Acum o saptamana am depus o cerere de transfer in alt centru din institutie,intrebarea este daca ma pot razgandi si cum trebuie sa procedez?Se poate sa mi se ... (vezi toată discuția)