Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere la Serviciul de Ambulanță tot ca si asistent medical principal în alt județ ,postul fiind in sistemul bugetar.Multumesc frumos.
Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.
Transferul poate avea loc la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.
Va rog sa imi spuneti concret DA sau NU pt ca am fost la Serviciul de Ambulanță și mi s -a spus că nu se poate întrucât Serviciul de Ambulanță este subordonat Ministerului Sănătății iar Spitalul este subordonat Consiliului Judetean.
Conform art 32 din Legea 153/2017 privind transferul este posibil , dar mai exista si alte prevederi din acte normative specifice domeniului de activitate referitoare la transfer ?Mulțumesc.