avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate DexterLab23

Activitate DexterLab23

Se poate absenta la tribunal pentru divort pe caz de boala (in caz ca tata nu se va simti bine in ziua respectiva) si da un consimtamant scris ?

Tata ar vrea sa mearga, dar in caz ca nu se va simti bine din cauza sanatati...

Daca da, cum ar trebuie formulat ?

/LE Scuzati-ma daca am postat in locul gresit, atunci rog moderatorul sa mute mesajul in locul corect.
Multumesc pentru raspuns, dar daca excludem faptul cu tutela (deoarece nimeni nu vrea sa fie curator pt ea), ce mai ramane de facut ?

Mentionez ca e bine (sau mai bine zis, a fost bine dupa ce i-am dat doctorii la spital medicamentele, a stat aprox 2 saptamani...), dar acasa nu mai vrea sa si le i-a, nu asculta de nimeni si nici de mama dumneaei.
Buna,

Sunt Paul si impreuna cu inca un frate (mai am inca un frate, dar el e in chirie) si cu tata suferim din partea mamei care nu vrea sa isi vada de sanatate,
e schizofrenica...

A mai fost internata, dar nu isi continua tratamentul acasa pentru boala...
Nu ne asculta, mai demult isi lua tratamentul (cateodata), dar acum nu mai vrea.

Suntem disperati, politia nu vrea s-o duca la spital, decat daca e violenta...

Ce sa facem ? Ce lege avem in favoarea noastra ? Putem obliga spitalul sau politia prin ceva lege sa o interneze la Nucet ?

Nici macar politia nu-si mai ajuta cetateni...

Va rog raspuns concludent de la un avocat/avocata, si ganditi-va ca nu toti se pot bucura de sarbatori din pricina necazurilor din familie...

Ce staturi am mai dori de la dv.:

1. Ceva lege care sa fie de partea noastra.
2. Sau daca exista ceva adeverinta care sa ni-o dea spitalul si pe baza ei sa putem s-o internam cand e cazul.