avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate absenta la tribunal (divort) si da un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate absenta la tribunal (divort) si da un consimtamant scris ?

Se poate absenta la tribunal pentru divort pe caz de boala (in caz ca tata nu se va simti bine in ziua respectiva) si da un consimtamant scris ?

Tata ar vrea sa mearga, dar in caz ca nu se va simti bine din cauza sanatati...

Daca da, cum ar trebuie formulat ?

/LE Scuzati-ma daca am postat in locul gresit, atunci rog moderatorul sa mute mesajul in locul corect.
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
DexterLab23, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 20:25, 9 Septembrie 2011
Se va depune copie dupa actul medical, care atesta starea sanatatii , se v- a acorda un nou termen .Da , se poate judeca si in lipsa cererea de divort ,dar sa fie precizat lucru acesta in actiune .
In dosarele de divort prezenta partilor este obligatorie (in special a reclamantei/ului). Este un dezavantaj judecarea in lipsa intrucat pierdeti procesul. Solutia ar fi ca tatal dvs sa va faca o procura speciala pentru ca dvs sa-l reprezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa uneia dintre parti gabriela89darius gabriela89darius Buna ziua! Am si eu o intrebare. Cumnata mea e in italia de 3 ani, nu mai sta impreuna cu sotul ei de 2 ani. Acuma ar vrea sa divorteze dar nu poate veni ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord!!! silviumanta silviumanta Buna ziua! Am si eu o problema, ce se intampla daca 2 soti vor sa divorteze prin acord dar unul dintre ei are domiciliul stabilit in alta tara?Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Judecata in lipsa mea jus7m jus7m am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)