avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate delia 82

Activitate delia 82

As dori sa știu dacă de mai poate face ceva dpdv legal dacă tatăl meu a renunțat la moștenire în favoarea fratelui in 2014 când s-a făcut succesiunea după părinții lor.Tatal meu regreta necitind documente,mergând pe încredere.Țin să menționez că am mai avut o sora care a decedat iar tatăl meu e divorțat de mama.Eu mai am drept la casa părintească ?
buna.bunicul meu a murit de curand,nelasand nici un testament.bunica e moarta de 13 ani.impreuna au avut 2 fii,tatal meu si inca unul.parintii mei sunt divortati de 9 ani,asa ca tatal meu de 9ani locuia doar cu bunicul meu pana acum 6 saptamani cand a murit .eu locuiesc cu familia mea in spania si relatia mea cu bunicul (era)si cu tatal meu sunt bune (vb aproape zilnic,ii trimit banii,....).De cand a murit bunicul, fratele tatalui meu cu familia sa vin sa vada ce face ,ii face mancare,-lucru normal dar vreau sa sugerez ca in 28 de ani nu s-au inteles niciodata bine ,adica se certau ,nu se vizitau ,iar acum par fratii perfecti.(tatal meu a avut un accident de masina si cateodata are tulburari de senilitate)-spun asta pt ca in ziua urmatoare decedarii bunicului s-au dus impreuna cu tatal meu la banca si au golit contul bancar al bunicului,iar dupa o saptamina de la inmormantare a vandut si oile crescute de bunicul si de tatal meu,spunand ca tatal meu nu ar fii in stare sa aiba grija de ele.Din toate astea tatal meu nu a vazut un leu.Bun ,asta e cu banii ,dar sunt ingrijorata pt casa .Cum eu nu sunt cu el ce se intampla daca semneaza cine stie ce hartii?-putem ramanea amandoi fara casa?