As dori sa știu dacă de mai poate face ceva dpdv legal dacă tatăl meu a renunțat la moștenire în favoarea fratelui in 2014 când s-a făcut succesiunea după părinții lor.Tatal meu regreta necitind documente,mergând pe încredere.Țin să menționez că am mai avut o sora care a decedat iar tatăl meu e divorțat de mama.Eu mai am drept la casa părintească ?
buna.bunicul meu a murit de curand,nelasand nici un testament.bunica e moarta de 13 ani.impreuna au avut 2 fii,tatal meu si inca unul.parintii mei sunt divortati de 9 ani,asa ca tatal meu de 9ani locuia doar cu bunicul meu pana acum 6 saptamani cand a murit .eu locuiesc cu familia mea in spania si relatia mea cu bunicul (era)si cu tatal meu sunt bune (vb aproape zilnic,ii trimit banii,....).De cand a murit bunicul, fratele tatalui meu cu familia sa vin sa vada ce face ,ii face mancare,-lucru normal dar vreau sa sugerez ca in 28 de ani nu s-au inteles niciodata bine ,adica se certau ,nu se vizitau ,iar acum par fratii perfecti.(tatal meu a avut un accident de masina si cateodata are tulburari de senilitate)-spun asta pt ca in ziua urmatoare decedarii bunicului s-au dus impreuna cu tatal meu la banca si au golit contul bancar al bunicului,iar dupa o saptamina de la inmormantare a vandut si oile crescute de bunicul si de tatal meu,spunand ca tatal meu nu ar fii in stare sa aiba grija de ele.Din toate astea tatal meu nu a vazut un leu.Bun ,asta e cu banii ,dar sunt ingrijorata pt casa .Cum eu nu sunt cu el ce se intampla daca semneaza cine stie ce hartii?-putem ramanea amandoi fara casa?