avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate MURESAN MARIA

Activitate MURESAN MARIA

Răspuns la discuția pensie de intretinere
DA .SI IN URMA CU DOUA LUNI AM FOST INTERNATA IN SPITAL . AM CERTIFICAT MEDICAL DE CONSTATARE A CAPACITATI DE MUNCA.DIAGNOSTIC CLINIC: INSUFICIENTA RESP. CR.POST TBC PONTAJ VIRUS B , BPOC.LOMBOSCTIATICA CU REACTII DEPRESIVE. SOTUL A PARASIT DOM CONJUGAL IN LUNA IUNIE.
sint casatorita de 20 ani am 52 de ani fara copiii si sotul a parasit dom conjugal.nu am nici un venit si sint si bolnava decizie de la medic de incapacitate de munca sotul este plecat in spania si este antrenat intro alta relatie .Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac ami acorda o pensie de intretinere are un venit de 800 E . Va multumesc
sint bolnava si sotul a parasit dom conjugal este in strainatate si nu imi trimite nici un ban am decizie de la medic ca nu pot sa lucrez diagnostic clinic..Insuficenta resp.cr.sdr. post Tbc. pontaj virus B .BPOC. Lombasciatica cu elemente depresive eu primesc lunar ajutorul social de 125 lei pe luna si nu ma pot descurca
.Am 53 de ani si doresc sa stiu daca pot primi pensie de intretinere de la spt .va multumesc