In momentul in care imi dau demisia fie ea cu preaviz sau prin demisie ,vreau sa stiu si eu cat dureaza pana mi se va elibera cartea de munca asta in conditiile in care eu am venit cu carte de munca la angajator .Intreb toate aceste lucruri deoarece am o luna si jumatate de cand fostul angajator nu mi-a eliberat cartea de munca spunandu-mi ca nu stie ce s-a intamplat cu aceasta pentru ca nu se mai elibereaza fostele cartii de munca si nu stie exact unde sa ma indrume ca sa aflu mai multe detali referitoare la cele intamplate cu ea.
Cum se calculeaza salariul in perioada de preaviz,in momentul in care angajatul isi da demisia ?Ce ma intereseaza foarte mult este de ce nu-mi sunt platite zilele de concediu care mi-au mai ramas avand in vedere ca eu am terminat perioada de preaviz cu data de 1 decembrie iar eu nu mi-am luat tot concediul pe anul in curs decat 11 zile ,ce s-a intamplat cu restul de aproximativ 8 zile (ca ar trebui sa scad luna decembrie )si vreau sa mai stiu daca se modifica metoda de calcul al salariului in asa fel incat sa nu se mai adauge nici un spor fie el de nopate ,de vechime ,de randament si de ore suplimentare .Va rog sa-mi spuneti daca e normal sa nu se mai adauge toate cele mentionate mai sus si in plus sa nu mi se restituie nici garantia avand in vedere ca am semnat un contract in care se preciza clar ca in momentul plecari de la firma prin demisie sau concediere aceasta se va restitui .Va multumesc si astep raspunsul dvs si ce pot face in acest caz.