Cum se calculeaza salariul in perioada de preaviz,in momentul in care angajatul isi da demisia ?Ce ma intereseaza foarte mult este de ce nu-mi sunt platite zilele de concediu care mi-au mai ramas avand in vedere ca eu am terminat perioada de preaviz cu data de 1 decembrie iar eu nu mi-am luat tot concediul pe anul in curs decat 11 zile ,ce s-a intamplat cu restul de aproximativ 8 zile (ca ar trebui sa scad luna decembrie )si vreau sa mai stiu daca se modifica metoda de calcul al salariului in asa fel incat sa nu se mai adauge nici un spor fie el de nopate ,de vechime ,de randament si de ore suplimentare .Va rog sa-mi spuneti daca e normal sa nu se mai adauge toate cele mentionate mai sus si in plus sa nu mi se restituie nici garantia avand in vedere ca am semnat un contract in care se preciza clar ca in momentul plecari de la firma prin demisie sau concediere aceasta se va restitui .Va multumesc si astep raspunsul dvs si ce pot face in acest caz.
Salariu in perioada preavizului se calculeaza normal ca si pana acum.
In perioada preavizului beneficiati de toate drepturile ca si pana acum.Trebuie sa va plateasca si cela 8 zile de concediu de odihna.Inteleg ca ati lucrat tot anul la firma respectiva.
Trebuie sa faceti o cerere de deblocare a garantiei din contul dvs.in care s-a virat lunar sau cel putin asa trebuia.
trebuie sa va dea toate drepturile ca si pana acuma, iar in legatura cu garantia in cazul in care nu s-a facut un inventar si nu s-au constatat minusuri din vina dvs trebuie sa o restituie