avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul drepturi banesti aferente concediului de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul drepturi banesti aferente concediului de odihna

cum se calculeaza zilele de concediu de odihna in cazul in care din 28 zile la care aveam dreptul am efectuat doar 6,si pe urma mi-am dat demisia? multumesc. enoiu liliana
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:16, 22 Ianuarie 2012
Pentru ce an este calculul concediului de odihna?
pentru anul 2009, respectiv am lucrat doar 3 luni din anul 2009
Raportat la perioada pe care ati lucrat-o in anul 2009, Dvs. aveati dreptul la 7 zile de concediu de odihna. 6 zile le-ati efectuat, societatea trebuia sa va mai plateasca o zi din concediul de odihna la care mai aveati dreptul.
multumesc pentru raspuns, dar as dori sa stiu cum se calculeaza zilele pe care nu le-am efectuat si trebuie sa ii restitui, se calculeaza raportand la anul 2009 sau cum?
Adica Dvs. vi s-a achitat diferenta de 22 de zile de concediu ?
Da, se calculeaza raportat la nivelul anului 2009.

Alte discuții în legătură

Concediu odihna ilinanamaria ilinanamaria la un salariu brut de 2500 lei +25% spor vechime=3125 lei, pentru 24 zile concediu de odihna cat trebuie sa iau net indemnizatie pentru CO (vezi toată discuția)
Concediu de odihna luciapap luciapap In luna Iunie am avut doi salariati care au fost in c.o., sa modificat ceva la c.o. in anul acesta sau programul meu a calculat gresit? salariu de baza=600 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna scoala1baraganul scoala1baraganul Cum se calculeaza indemnizatia de C.O. in situatia in care personalul este in concediu din iunie pana la 31 august? Va fi afectata indemnizatia, de reducerea ... (vezi toată discuția)