avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt angajat de aproximativ un an cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt angajat de aproximativ un an cu o prima de relocare ...

Buna ziua,
Sunt angajat de aproximativ un an cu o prima de relocare alocata la inceputul contractului, avand stipulat ca, in cazul plecarii inainte de implinirea unui an, trebuie restituita prima de instalare.
Imi puteti spune daca perioada de preaviz in caz de demisie este inclusa in acest an sau demisia trebuie depusa dupa una an de zile implinit pentru a nu restitui prima de instalare, nefiind mentionata aceasta situatie in contract.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 8 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada de preaviz nu se suprapune cu acea perioada de 1 an.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada de preaviz in caz de demisie este inclusa in acel an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract: restituire bonus instalare Tavi Larxandru Tavi Larxandru Am niste intrebari pe dreptului muncii. Context: am inceput in urma cu ceva luni un nou contract de munca. La angajare, am primit si un bonus de instalare ... (vezi toată discuția)
Primă de relocare. pot fi obligat s-o restitui dacă îmi dau demisia? gerr gerr Buna ziua, In urma cu 8-9 luni de zile am inceput lucrul intr-o firma noua. In contractul individual de munca este trecuta o clauza despre o prima de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul creanga cristina creanga cristina Cum se calculeaza salariul in perioada de preaviz,in momentul in care angajatul isi da demisia ?Ce ma intereseaza foarte mult este de ce nu-mi sunt platite ... (vezi toată discuția)