avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate lenke801111

Activitate lenke801111

3 ani si 5 luni
Buna ziua,
Sunt in concediu de crestre copil cu handicap mediu. Ne descurcam destul de greu din indemnizatia lunara pe care primim. La vechiul angajator nu vreau sa revin (nu merita) si intre timp am gasit un alt loc de munca.Intrebarea mea este : in caz ca noul loc de munca nu va fi asa cum se promite sau starea copilului nu va permite sa lucrez, pot solicita din nou indemnizatia crestere copil cu handicap.
Multumesc,
Ps. raspuns urgent
Buna ziua
Sunt mama unui baietel cu handicap mediu si sunt in urmatoarea situatie:
Mai sunt 6 luni pana cind va trebui sa ma intorc la lucru, iar angajatorul la care am fost nu cred ca mai este obligat sa ma ia inapoi. Intre timp am terminat facultatea finante banci(fara licenta- care urmeaza anul acesta) si am gasit un alt loc unde as-i putea sa ma duc sa lucrez in domeniu, dar angajatorul insita o perioada de proba de doua luni cu cateva ore pe zi. Nu as-i vrea sa renunt la drepturile banesti pe care primesc pentru copil cu handicap mediu cu virsta 3-4 ani, deoarece nu sunt sigur ca ma si angajeaza. Care este forma legala care se poate aplica in situatia mea? trebuie sa renunt neaparat la acea indemnizatie . chiar si intr-o perioada de proba?
Multumesc.
Buna ziua,
Am un baietel care implineste 3 ani si este incadrat in gradul mediu de handicap.Inca nu am facut mari progrese in vindecare si s-a prelungit cu inca un an certificatul de handicap.A-si dori sa stiu drepturile banesti pe care pot primi in acest an, si daca pot sa lucrez (oficial-adica firma sau eu sa nu am probleme) , 3-4 ore pe zi la o firma. (program flexibil).
Multumnesc.