avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copil cu handicap mediu (bronsita).
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copil cu handicap mediu (bronsita).

Buna ziua,
Am un baietel care implineste 3 ani si este incadrat in gradul mediu de handicap.Inca nu am facut mari progrese in vindecare si s-a prelungit cu inca un an certificatul de handicap.A-si dori sa stiu drepturile banesti pe care pot primi in acest an, si daca pot sa lucrez (oficial-adica firma sau eu sa nu am probleme) , 3-4 ore pe zi la o firma. (program flexibil).
Multumnesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu handicap tarn tarn Avem un baietel si ofetita gemeni de 9 luni.Sotia a optat pentru o perioada de ingrijire de 1 An.Pe aceasta perioada avea un venit de 3400ron 600 pentru al ... (vezi toată discuția)
Codul muncii pentru mame lenke801111 lenke801111 Buna ziua Sunt mama unui baietel cu handicap mediu si sunt in urmatoarea situatie: Mai sunt 6 luni pana cind va trebui sa ma intorc la lucru, iar angajatorul ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de ingrijire copil pentru dizabilitati de la 2 la 3 ani claudia_erik claudia_erik As dori sa aflu cum se poate prelungi concediul de ingrijire copil pentru fiul meu care in 9 iulie implineste 2 ani, dar care fiind un mare prematur are ... (vezi toată discuția)