Adica dupa noul cod la inscrierea la cresa, gradinita, scoala si asa mai departe voi avea nevoie de hartii din partea tatalui, care a refuzat sa imi dea o hartie prin care sa spuna ca nu e in concediu de crestere copil ca sa pot intra eu?!?
Deci copilul nu va mai putea accesa nici o institutie de crestere si educare daca tatal nu va dori, doar ca sa o sicaneze pe mama?
Si de asemenea, daca voi vrea sa ies din tara cu copilul... inseamna ca acest copil nu va depasi granitele doar pentru ca unul din parinti e ofticat si se razbuna...
In cadrul custodiei comune nu se mai foloseste termenul de program de vizitare, adica ambii parinti au dreptul de a vizita copilul oricand doresc
Asta ce va insemna ca oricand si indiferent de programul copilului sau al mamei, tatal poate sosi pe neasteptat sa-si vada copilul?
Dar daca doreste sa-l ia? Ce inseamna? Copilul se va muta la intervale de zile sau luni de la un parinte la altul? Halal crestere va avea acel copil. Nu imi vine sa cred ca cineva care are macar o umbra de creier poate sa stabileasca un astfel de program unui copil!