avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Activitate tolica1971

Activitate tolica1971

conform art. 456 lit. p) beneficie de scutire de impozit pe cladire si teren in calitate de militar participant la actiuni militare in afara teritoriului national.
Am depus cerere de scutire de impozit pentru 2016, 2017 si 2018 si acum, in februarie 2018 m-am trezit cu poprire de la executor al Primariei Zalau... intradevar cand am cumparat apartamentul in 2007 eram trecuti pe act atat eu cat si sotia, dar in 2013 am divortat iar ea si-a relaut numele dinainte de casatorie.
Pana acum impozitul nu a venit defalcat, iar acum imi ia mie bani pentru cota ei.... ce sa ma fac?
Răspuns la discuția contract furnizare apa
Nu avem asociatie de proprietari. Pana acum o doamna de pe scara blocului aduna citirile, mergea la societate si se intorcea cu facturile individuale si fiecare platea cum stia... Eu, spre exemplu plateam prin e-banking.
societatea de furnizare a apei din Zalau doreste sa impuna conditionarea serviciilor de furnizare a apei de semnarea unui contract prin care locatarii "se obliga sa plateasca in solidar" factura lunara. Eu inteleg prin asta ca daca un locatar nu plateste din varii motive, ceilalti vor trebui sa acopere si consumul lui, ceea ce nu mi se pare corect, atata vreme cat avem apometre.Ce putem face?